Actie: voor € 275,00 > 3 vaaruren op een doordeweekse avond. Aanvang: 18:00 of 18:30 uur

Bij degrootsloepverhuur.nl waarderen we het enorm als tevreden klanten hun ervaringen delen en anderen laten weten hoe ze onze sloep en service hebben ervaren. Als u een leuke recensie wilt schrijven, zouden we dat zeer op prijs stellen. Uw feedback helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren en potentiële klanten een goed beeld te geven van wat ze kunnen verwachten. Alvast hartelijk dank voor uw moeite en we kijken uit naar uw recensie!

 

Rating: 4.6 sterren
5 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Joffrey Moons
een jaar geleden

De boot is fantastisch, alles volgens afspraak. Henk heeft er een heerlijk middag van gemaakt en toen we nog een uurtje extra wilde bijboeken kon dat gewoon, kortom dikke aanrader
Nogmaals dank 🙌🏻🙌🏻💯

ronald de looze
een jaar geleden

Zeer vriendelijk en deskundig vaarles gehad

Natasja
een jaar geleden

We hebben een boeking geplaatst, een vrienden feest voor in de avonduren. net een hapje en drank (je). Ik ben heel plezierig geholpen . We gaan een gezellig feest op de boot tegemoet

Xenio Gubbels
3 jaar geleden

Zeer leuke en relaxte middag varen gehad over de vecht. Henk als schipper op de bijzonder ruime en mooie sloep Proud. Ziet ons zeker weer terug voor ander gedeelte van de vecht of Utrecht. Bedankt voor leuke middag Henk.

Bart van Roekel
3 jaar geleden

Henk heeft ons met Koningsdag door de grachten van Utrecht gevaren. Heerlijk ontspannen dag gehad.

Maurice Bonn
3 jaar geleden

Enkele lessen van Henk genomen en op uiterst relaxte wijze heeft hij me aardig wat van het sloepenleven bijgebracht, gezellige en tegelijk super leerzame ervaring. Bedankt Henk!

Karin en Stefan
3 jaar geleden

Henk bedankt, ook voor het meedenken en je geduld in ons feestje. Een trouwdag die we op de boot willen vieren met een hapje en een drankje. We hebben er zin in.

Patrick
3 jaar geleden

Yes, ook wij hebben sloep Proud geboekt., voor een dagje Vecht eb de grachten. Arrangement erbij geboekt. Wij kunnen niet wachten en Henk bedankt voor het meedenken in onze wensen.

Herma van de zanten
3 jaar geleden

Fijn geholpen met wat vragen. we hebben gereserveerd. Nu hopen we het weer ook mee hebben.

Piet
3 jaar geleden

Wat zijn wij fijn te woord gestaan, sloep geboekt met een arrangement. We kunnen niet wachten om mee te varen