Actie: voor € 275,00 > 3 vaaruren op een doordeweekse avond. Aanvang: 18:00 of 18:30 uur

Welk arrangement past bij uw vaaruitje

 

Het team van degrootsloepverhuur.nl staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes. We zijn er om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de mogelijkheden voor uw vaartocht. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste sloep, het plannen van een speciale gelegenheid of het regelen van hapjes en drankjes, wij staan voor u klaar. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

 

Varen over de Vecht op je bruiloft.

Geniet samen met uw familieleden en vrienden van een heerlijke vaartocht op onze Pietermansloep 8.60. Deze ruime sloep biedt plaats aan maximaal 12 personen en is voorzien van alle luxe aan boord. Wij helpen graag bij het regelen van uw feestje op het water, inclusief catering. Heeft u zelf specifieke ideeën? Wij denken graag met u mee. Ook kunnen wij een fotografe regelen indien gewenst. Voor meer informatie over onze fotografe kunt u terecht op www.linseyfotografie.nl. Wij staan klaar om uw vaartocht tot een onvergetelijke ervaring te maken.

 

 

Bruiloft

Bij sloepverhuurdegroot.nl kun je een sloep huren voor een (trouw)feestje op het water. Enkele kernpunten zijn dat de Vecht een prachtige locatie is voor foto's, je taart aan boord kunt eten, de boot zelf kunt versieren en hapjes en drankjes kunt verzorgen. Het is ook mogelijk om bediening te boeken. Je kunt zelf muziek kiezen of streamen met je mobiele telefoon. Daarnaast is het mogelijk om op te stappen en af te stappen bij het Gemeentehuis in Maarssen.

 

Zelf ideeën voor je Bruiloft?

Bij degrootsloepverhuur.nl begrijpen we dat iedereen verschillende wensen heeft als het gaat om het huren van een sloep. Sommige mensen willen een complete dag met schipper en catering aan boord, waarbij verschillende groepjes een rondleiding kunnen krijgen terwijl de rest van de groep geniet van een feest in een van de restaurants aan de Vecht. Anderen willen juist een luxe sloep met schipper voor een uurtje, om even te ontsnappen en mooie foto's te maken met een fotograaf. We begrijpen dat er zoveel mensen, zoveel wensen zijn en daarom zijn we flexibel en denken we graag met jullie mee. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, waarin we kunnen bespreken wat we voor jullie kunnen betekenen.

 

Zakelijke afspraak

Graag bieden wij u de mogelijkheid om op een ontspannen en originele manier kennis te maken met een nieuwe klant. Onze sloep met schipper staat voor u klaar. Wij halen u op bij de door u gewenste locatie(s) en maken een mooie rondvaart over de Vecht in onze prachtige sloep. Of u nu de mooiste plekjes van Utrecht wilt laten zien of liever in rustig vaarwater vaart voor een meer geconcentreerd overleg, de keuze van de route is in samenspraak met de schipper. Op deze manier kunt u in een ontspannen sfeer genieten van een drankje en tegelijkertijd werken aan een nieuwe samenwerking.

 

Bedrijfsuitje

 

 • Drankje
 • Catering mogelijk
 • Gezellig en ontspannen met elkaar praten
 • Gezellig interieur
 • Comfortabel en luxe
 • Veel zitcomfort 
 • Gepaste achtergrond muziek
 • 220 volt aanwezig
 • Usb aansluiting aanwezig
 • Netwerken
 • Mogelijkheid om een Flipover mee te nemen.
 • Eventueel met bediening te boeken.

 

Teambuilding of vergaderen op het water

Bent u op zoek naar een andere en unieke omgeving voor uw vergaderingen in plaats van op kantoor? Waarom zou u dan niet kiezen voor een vergadering op het water? Bij degrootsloepverhuur.nl kunt u een gezellig bedrijfsuitje organiseren en zelf samenstellen. U kunt een vergadering plannen in de ochtend of middag en genieten van een drankje naar keuze. Vervolg uw brainstormsessie op onze luxe sloep terwijl u geniet van diverse drankjes. Indien gewenst, kunt u ook bediening bijboeken om u volledig te ontzorgen. Op deze manier combineert u een vergadering met een ontspannen en inspirerende omgeving op het water.

Vrijdagmiddagborrel

Op vrijdagmiddag kun je bij degrootsloepverhuur.nl genieten van een gezellige borrel op de sloep. Je hebt de keuze uit verschillende arrangementen met bier, wijn, frisdrank en hapjes. Catering is ook mogelijk. Je kunt zelf de muziek kiezen of je eigen mobiele apparaat koppelen en streamen. Daarnaast kun je zelf een leuke inbreng hebben tijdens de borrel. De sloep heeft een gezellig interieur en biedt comfort en luxe. Er is veel zitcomfort en er zijn dekens en kussens aanwezig. De sloep kan worden omgebouwd tot een ligbed. De vaarroute wordt in overleg met de schipper bepaald en er is een toiletvoorziening aanwezig. Het is ook mogelijk om bediening te boeken. De schipper zorgt voor een gezellige sfeer tijdens de borrel.

 

Vrienden / familie uitje

Bij degrootsloepverhuur.nl kun je niet alleen een sloep huren voor een ontspannen vaartocht, maar ook genieten van een gezellig drankje en een hapje. We bieden verschillende arrangementen aan. Daarnaast kun je zelf je favoriete muziek afspelen door je mobiele apparaat aan te sluiten en te streamen. Als je zelf leuke ideeën hebt, staan we daar ook voor open. Onze sloep heeft een gezellig interieur en is voorzien van dekens en kussens. Het voorpunt van de sloep kan worden omgebouwd tot een ligbed. De vaarroute wordt in overleg met de schipper bepaald. Er is een toilet aan boord en als je een verfrissende duik wilt nemen, kun je gemakkelijk weer aan boord klimmen met behulp van de zwemtrap. Als je wilt, kun je ook bediening bijboeken. We streven ernaar om jou en je gezelschap een gezellige en comfortabele ervaring te bieden.

 

Vrijgezellenfeest op een boot

Bij degrootsloepverhuur.nl kun je diverse mogelijkheden vinden voor de organisatie van een vrijgezellenfeest. Je kunt bijvoorbeeld een twee uur durende rondvaart reserveren op onze luxe boot, inclusief hapjes of een barbecue en een drankenpakket naar keuze. Als je de boot langer wilt huren of zelfs voor een hele dag, is dat ook mogelijk. We kunnen een vrijgezellenfeest op maat regelen, afhankelijk van je wensen en budget. De prijzen variëren per arrangement en er zijn uitgebreide mogelijkheden. Neem contact met ons op via info@degrootsloepverhuur.nl of bel naar +31627073823 om te reserveren of om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag verder!

 

 

Babyshower

Bij De Groot Sloepverhuur kun je een bijzondere babyshower organiseren voor je zwangere vriendin, zus of dochter. Je kunt genieten van de mooie en sfeervolle omgeving van de Vecht. De tafel wordt gedekt in de kleur roze of lichtblauw en de sloep wordt ook mooi gedecoreerd in het thema van de babyshower. Natuurlijk kun je ook extra eigen feestartikelen meenemen om de babyshower nog persoonlijker te maken. Een babyshower bij degrootsloepverhuur.nl zorgt ervoor dat het een dag wordt om niet snel te vergeten.

As uitstrooien in de Vecht

Bij Sloepverhuur de Groot kunnen wij u helpen bij het vervullen van de uitvaartwens om de as van uw dierbare in de Vecht uit te strooien. Onder begeleiding van Monique Houtzager van www.inmemoriamuitvaarten.nl kunt u samen met uw gezin of familie (met schipper de Groot) op een gewenst tijdstip of plaats de as aan het water toevertrouwen. Dit is een persoonlijk en emotioneel moment, waarbij wij u graag ondersteunen. Neem contact met ons op via t: 06-233 09 339 of e: info@inmemoriamuitvaarten.nl om te reserveren en/of de mogelijkheden te bespreken.