Actie: voor € 275,00 > 3 vaaruren op een doordeweekse avond. Aanvang: 18:00 of 18:30 uur

Varen met een Kapitein

Geniet van een zorgeloze vaartocht over de Vecht en/of door de grachten van Utrecht, terwijl schipper Henk de Groot je rondvaart. Je kunt heerlijk achterover zitten en ontspannen, terwijl wij ervoor zorgen dat je optimaal kunt genieten van de omgeving. Als je liever wat meer interactie hebt met de andere mensen aan boord, laat dan het varen over aan onze ervaren schipper. Op die manier kun jij je gezellig mengen met de anderen, terwijl wij de zorgen verder van je afnemen. Laat ons voor jou zorgen en geniet van een onbezorgde vaartocht.

Voor het eerst een Boot

 

privé vaarlessen

Bij degrootsloepverhuur.nl bieden wij privé vaarlessen aan op onze sloep de Pieterman. Of u nu geen ervaring heeft met het huren van een boot, al jaren niet meer heeft gevaren of recent een boot heeft gekocht, wij kunnen u helpen. Samen met een ervaren instructeur kunt u een ochtend, middag of hele dag oefenen en vertrouwd raken met het varen. Onze instructeur zal u begeleiden en u de nodige vaartechnieken en -vaardigheden bijbrengen, zodat u met vertrouwen het water op kunt gaan. Neem contact met ons op voor meer informatie en om een privé vaarles te boeken. We helpen u graag om uw vaarervaring te verbeteren.

Wij helpen u graag met het geven van vaarlessen op onze boot. We begrijpen dat u misschien wat onzeker bent achter het roer, zelfs als u al een boot heeft gekocht. Onze schipper Henk de Groot is opgegroeid op het water en heeft veel ervaring met varen op de Vecht en andere vaargebieden. Hij kent de eigenschappen van verschillende boten en neemt de tijd om u te laten zien wat wel en niet te doen. Het is belangrijk om te vermelden dat onze schipper geen gecertificeerde instructeur is en dat u na afloop geen diploma of certificaat ontvangt. Echter, na het volgen van vaarlessen bij ons zult u wel zelfverzekerd achter uw eigen roer kunnen stappen, of dat nu op uw eigen boot is of op een huurboot. Tijdens de lessen besteden we aandacht aan verschillende punten, zoals aanmeren, keren op smal water, de belangrijkste regels op het water en handelingen in een sluis. De kosten voor de instructeur bedragen € 75,- per uur, plus de huur van de sloep bij degrootsloepverhuur.nl. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een vaarles te boeken.

Ook schipper Henk de Groot houdt op zijn tijd van een feestje. Hij zorgt ervoor dat iedereen aan boord een leuke en gezellige tijd heeft tijdens de vaartocht. Met zijn ervaring en enthousiasme zorgt hij voor een ontspannen sfeer aan boord. Of het nu gaat om een bruiloft, vrijgezellenfeest, verjaardag of een ander evenement, schipper Henk de Groot draagt bij aan een feestelijke en memorabele ervaring op het water.