Actie: voor € 275,00 > 3 vaaruren op een doordeweekse avond. Aanvang: 18:00 of 18:30 uur

Voor het eerst een Boot

 

 

Bij degrootsloepverhuur.nl bieden we privé vaarlessen aan voor mensen die graag een boot willen huren, maar niet goed weten hoe het werkt. Of het nu gaat om het opfrissen van uw vaardigheden na lange tijd niet te hebben gevaren, of om het oefenen met een instructeur na de aanschaf van een nieuwe boot, wij helpen u graag. Het is zelfs mogelijk om de vaarlessen op uw eigen boot te krijgen, zodat u zich vertrouwd voelt achter het roer. Onze schipper Henk de Groot is opgegroeid op het water en kent de vaar-eigenschappen van verschillende boten. Hij neemt de tijd om u de juiste technieken en vaarregels te leren, zodat u zelfverzekerd kunt varen.

Let op, onze schipper is niet gecertificeerd, dus u ontvangt geen diploma of certificaat na de lessen.
De prijs voor de vaarlessen met de Pietermansloep 8.60 is €75,- per uur, exclusief de huur van de sloep bij degrootsloepverhuur.nl.
Voor de vaarlessen op de Sloep Proud geldt een tarief van €175,- per uur voor maximaal 2 personen, met de mogelijkheid om extra personen mee te nemen tegen bijbetaling.

U kunt de schipper-instructeur per uur boeken, zodat u kunt oefenen zo vaak als u wilt.

Voor vrouwen die liever in een groep met andere vrouwen praktijklessen volgen, bieden we ook die mogelijkheid. Informeer naar de opties. Daarnaast bieden we ook een kapiteinservice aan voor situaties waarin u niet zelf wilt varen of waarin extra ervaren bemanning nodig is. De prijzen voor de kapiteinservice kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals overnachtingskosten, reiskosten en het inhuren van extra bemanning. Neem gerust contact met ons op voor een prijsopgave.